Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (SETMANA DE L’ERÒTICA )

Novetat!!
CÁNDIDA
Logo de l'activitat CÁNDIDA

Divendres de 20 a 21.30 h

5 de Juliol de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Espectacle unipersonal íntim, divertit i tendre que, amb l’excusa de parlar d’uns fongs vaginals, dona veu a temàtiques de dones que segueixen invisibilitzades avui dia, com gairebé totes aquelles que tenen a veure amb el cos femení si no està sexualitzat. Cándida denuncia la manca d’informació sobre la salut sexual femenina, la repressió i vergonya del cos de la dona, la falta d’escolta i de tacte per part dels professionals de la salut, entre d’altres. Cándida proposa un apoderament de la dona, escoltant les veus silenciades de les dones de la pròpia família, aquelles ancestres que guarden com si fos un tresor secret una informació preciosa, i apel·la a la sororitat entre totes elles per arribar a la sanació. L’actriu, acompanyada de Joange i del seu violí, es riu del seu propi drama utilitzant tots els recursos que té a l’abast. Amb sarcasme, amb tendresa i amb humor, converteix una confessió íntima en un espectacle irreverent, emotiu i alliberador.

Preu: Gratuït

Divendres
05/07/2019
Novetat!!
CHAIR-DANCE
Logo de l'activitat CHAIR-DANCE

Divendres de 11.30 a 12.30 h

5 de Juliol de 2019

Espai: Aula per defecte

Un ball elegant, divertit, sensual i molt creatiu on la cadira representa la teva parella. Un joc que et permet expressar els teus somnis i desitjos. Vine a gaudir d’aquest taller on el poder de la dona desperta a través de la dansa alegre, rítmica i provocativa, i que et permetrà conèixer i reconèixer la bellesa del teu cos.

Preu: Gratuït

Divendres
05/07/2019
Novetat!!
DONES, PLAER I VI
Logo de l'activitat DONES, PLAER I VI

Dijous de 19 a 20.30 h

4 de Juliol de 2019

Espai: Aula per defecte

Taller dirigit a dones, lesbianes i transsexuals on reflexionarem sobre el propi cos, el plaer i com cultivar-lo acompanyades d’una copa de vi.

Preu: Gratuït

Dijous
04/07/2019
Novetat!!
ERÓGENAS (SEXO, AMOR Y FUGA)
Logo de l'activitat ERÓGENAS (SEXO, AMOR Y FUGA)

Dilluns de 20 a 21.30 h

1 de Juliol de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Un espectacle on l’humor, la musicalitat –cants populars i de transmissió oral, acompanyats de música en directe–, la memòria, la poesia, el ball i la interacció amb el públic, són alguns dels ingredients que permeten a l’espectador identificar-se, i connectar amb els rastres d’una precipitada sexualitat adolescent, la desesperada urgència dels cossos per trobar antídot a la censura, i la solitud en la societat contemporània.

Preu: Gratuït

Dilluns
01/07/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud