Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

Novetat!!
CINEMA I DEBAT - METRÓPOLIS
Logo de l'activitat CINEMA I DEBAT - METRÓPOLIS

Dimarts de 19 a 20 h

10 de novembre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

En motiu de la Setmana de la ciència us oferim un cinema-debat: Metrópolis (1927) és una de les gran obres del director de cinema Fritz Lang. En aquesta obra trobem tots els trucs tècnics i fotogràfics que, anys més tard, perfeccionaria la indústria fílmica fins a convertir-los en elements propis de la ciència ficció. Metrópolis, una ciutat marcadament dividida entre rics i pobres, on els primers ocupen, literalment, els terrenys més elevats, mentre els segons viuen en condicions precàries, és tota una declaració d’intencions. Maria, qui de forma pacífica però implacable lluita per les condicions dels més desfovarits, es substituïda per un robot que adopta la seva forma, persuadint als obrers a una revolta violenta i sense contemplacions. És difícil no considerar aquesta obra mestra com una distopia política premonitòria semblant al llibre 1984 de George Orwell. No obstant això, és possible que Metrópolis tingui més a veure amb una naturalesa profètica, sinó mítica. De totes aquestes qüestions parlarem durant la sessió i obrirem el debat perquè els assistents que així ho desitgin puguin participal.

Preu: Gratuït

Dimarts
10/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud