Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

Novetat!!
CONFERÈNCIA. NUTRICIÓ I ETAPES DE VIDA

DIMECRES de 19h

Espai: Aula per defecte

Saps que una mala alimentació està relacionada amb el cansament, l’ansietat o l’insomni? I que el teu estat d’ànim influeix en el teu pes? Saps que cada etapa de la nostre vida te requeriments nutricionals especials de gran importància a la maduresa i la vellesa? En l'actualitat existeix un gran interès, motivat sens dubte pel legítim desig de gaudir d'una vida llarga i sana. Aquesta conferència interactiva està dirigida a públic adult per explorar quina alimentació es la més adient en la etapa de la maduresa i la vellesa, etapes amb característiques i necessitats nutricionals especials que si els tenim en compte a la nostra dieta ens poden ajudar a prevenir malalties com la diabetis, arteriosclerosis, malalties cardiovasculars o el deteriorament cognitiu i afavorir un bon manteniment i desenvolupament físic y mental.

Preu: Gratuït

Novetat!!
L'ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE AL TEU PLAT

DIJOUS de 18.30h

21 d'octubre de 2021

Espai: Aula per defecte

En aquesta sessió s’introduirà com portar una alimentació saludable i sostenible en el nostre dia a dia. Activitat emmarcada dina la Setmana de l’Alimentació Sostenible.

Preu: Gratuït

Dijous
21/10/2021
Novetat!!
MÚSICA I PARAULA PER A LA IMAGINACIÓ
Logo de l'activitat MÚSICA I PARAULA  PER A LA IMAGINACIÓ

DILLUNS de 19.30 A 20.30 H

11 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

La música està carregada de senyals d’identitat, usos, significats què, més llunyans o més propers a nosaltres, podem arribar a entendre i, sobretot, a sentir. Quan la música està vinculada a un text, a una imatge, a una obra artística o a un personatge, es projecta la nostra imaginació per visualitzar i relacionar idees, sensacions i imatges per després crear un significat per a nosaltres. Són per exemple els tòpics i vincles subtils que cada època i cada compositor ha anat aportant. Aquesta xerrada-taller és un breu punt de partida per convidar-nos a descobrir-los. A càrrec de María del Mar Poyatos Andújar

Preu: Gratuït

Dilluns
11/10/2021
Novetat!!
PSICOLOGIA CANINA. LA IMPORTÀNCIA DEL VINCLE HUMÀ-GOS

DIMARTS de 18.30h

28 de setembre de 2021

Espai: Aula per defecte

En aquesta xerrada tractarem aspectes com la importància del vincle humà-gos. Posarem en comú casos particulars de cada persona, donarem idees per poder posar en pràctica, consolidar i millorar el vincle. Finalment parlarem de com escollir (adoptar) el gos que millor s’adapti a les característiques i estil de vida de cada persona.

Preu: Gratuït

Dimarts
28/09/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud