Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

Novetat!!
ANORÈXIA, BULÍMIA I ALTRES TRASTORNS ALIMENTARIS
Logo de l'activitat ANORÈXIA, BULÍMIA I ALTRES TRASTORNS ALIMENTARIS

Dimecres de 19 a 20h

15 de juny de 2022

Espai: SALA D'ACTES

DIMECRES 15 DE JUNY

A les 19 h

A càrrec de Mònica Montserrat Gallardo (Doctora en Psicologia)

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

La preocupació dels adolescents pel propi cos, per mantenir uns cànons de bellesa dins de lo establert per la societat i els problemes emocionals propis de l'edat, fan que l'adolescència sigui una edat de risc per desenvolupar un trastorn alimentari. Parlarem de quins tipus de problemes alimentaris existeixen i els seus símptomes per dotar a les famílies d´eines i poder fer una detecció precoç des de casa.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/06/2022
Novetat!!
CONFERÈNCIA. DESCOBRINT LA BIODIVERSITAT DELS OCEANS

DIMARTS de 18.30 a 20h

7 de juny de 2022

Espai: Aula per defecte

Sabíeu que la major part de la vida del planeta es troba als oceans? I que en les profunditats de l’oceà hi ha una medusa capaç de viure eternament? En aquesta xerrada descobrirem diverses curiositats sobre els oceans i els éssers vius que hi han habitat al llarg del temps. Parlarem també sobre com afecta el canvi climàtic i la contaminació el mar i què podem fer nosaltres per evitar-ho. Finalment, aprendrem a actuar en cas de picada de medusa i com posar-se correctament la crema solar. No et perdis el joc final sobre els oceans!

A càrrec de Paula Granado, divulgadora científica, graduada en Ciències Biomèdiques i especialitzada en comunicació científica

Preu: Gratuït

Dimarts
07/06/2022
Novetat!!
DIFERENTS MANERES D´ENTENDRE LA IMPROVISACIÓ

DIVENDRES de DE 19 A 20 H

14 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Aquesta sessió està dirigida a persones que tinguin un interès per a la música, tinguin o no formació acadèmica reglada. Primer parlarem i reflexionarem en format col.loqui sobre alguns conceptes musicals i després passarem a posar diferents exemples pràctics per entendre diferents maneres d´improvisar.

Preu: Gratuït

Divendres
14/10/2022
Novetat!!
DONES CANTANTS DE LA HISTÒRIA DEL JAZZ

DIMARTS de DE 19 A 20 H

15 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Veniu a gaudir d’una masterclass a càrrec d’una de les millors veus femenines del panorama jazzístic actual. Farà un recorregut de les cantants de referència de la història del jazz, des dels inicis fins ara. Aprofundirà en alguns aspectes vocals característics de cada època. Tot aixó i més acompanyada del piano i la seva veu.

Preu: Gratuït

Dimarts
15/11/2022
  Anterior123Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud