Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

Novetat!!
CAMBODJA POSTCORONAVIRUS
Logo de l'activitat CAMBODJA POSTCORONAVIRUS

Dimarts de 18 a 19.30h

28 de març de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Manel Roca és un viatger empedreït, des de molt jove ha viatjat per tot el món i ha aconseguit fer un gran arxiu de fotografies dels diferents viatges, on hi ha tota mena de curiositats i experiències. En el seu darrer viatge ha recorregut Cambodja i Tailàndia amb la seva dona i el seu fill. Si tu també ets un gran amant dels viatges, tens curiositat sobre aquestes cultures, tan diferents de la nostra o vols saber les claus per organitzar un viatge tan enriquidor com els que fa Manel, vine i comparteix amb nosaltres les teves inquietuds i experiències viatgeres.

A càrrec de Manel Roca Marco

Cal inscripció prèvia. Places limitades

Preu: Gratuït

Dimarts
28/03/2023
Novetat!!
COM OBTENIR UN COMPLEMENT A LA TEVA PENSIÓ 14 FEBRER 2023
Logo de l'activitat COM OBTENIR UN COMPLEMENT A LA TEVA PENSIÓ 14 FEBRER 2023

Dimarts de 18 a 19h

14 de febrer de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Assessorar persones majors de 65 anys de forma gratuïta sobre la possibilitat de viure millor mitjançant l'obtenció d'una renda complementària a la pensió.

A càrrec de MTR

Cal inscripció prèvia. Places limitades

Preu: Gratuït

Dimarts
14/02/2023
Novetat!!
EL MÈTODE SUZUKI: EDUCACIÓ MUSICAL I HUMANA
Logo de l'activitat EL MÈTODE SUZUKI: EDUCACIÓ MUSICAL I HUMANA

Dissabte de 18 a 19h

4 de març de 2023

Espai: SALA D'ACTES

L’any 2014 neix el Suzuki Music Institute de Barcelona (SUMI), un centre d’ensenyament musical diferent amb l’objectiu de desenvolupar les capacitats i formar persones a través de la música. En aquesta xerrada farem una introducció a la Metodologia Suzuki o a l'Educació del Talent, coneixerem la seva filosofia, les seves bases i objectius de la metodologia i com tot això va més enllà de l’educació musical. Aquesta xerrada és una activitat complementària als concerts de SUMIsolistes del 25 i 29 de març.

A càrrec de: Clara Agustí, violinista i professora del Mètode Suzuki

Cal inscripció prèvia. Places limitades 

Preu: Gratuït

Dissabte
04/03/2023
Novetat!!
OMPLINT ESPAIS EN BLANC - LA CREACIÓ DE DONES COMPOSITORES
Logo de l'activitat OMPLINT ESPAIS EN BLANC - LA CREACIÓ DE DONES COMPOSITORES

Divendres de 19 a 20h

3 de març de 2023

Espai: SALA D'ACTES

La història de la música, les programacions de concerts de música del passat, el repertori de l’ensenyament musical són espais plens de noms rellevants que mai oblidarem, però que ens transmeten, més o menys inconscientment, que la creació de les dones no hi té lloc en el cànon. En canvi, una revisió del que ha estat la creació femenina al llarg del temps va destapant tota una sèrie d’obres de primer ordre juntament amb les vicissituds, i problemàtiques de gènere que les van interferir. La musa inspiradora, la dona cuidadora, la dona sublim o la dona oculta sota un pseudònim són algunes de les màscares que feien negar una realitat no admesa des d’una visió obcecada a no reconèixer públicament la capacitat creativa de les dones.

María del Mar Poyatos és pianista i musicòloga, titulada amb matrícula d’honor per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Actualment, exerceix de professora de piano i divulgadora musical amb què integra estudis d’intel·ligència emocional i comunicació. És programadora de continguts i imparteix tallers de música i poesia i història de la música en institucions culturals i centres d’ensenyament musical, on està desenvolupant programes per integrar i donar consciència al repertori musical femení. 

A càrrec de María del Mar Poyatos Andújar

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Preu: Gratuït

Divendres
03/03/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud