Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA, POESIA I ESPECTACLES)

ALNITAK DUO: FUSIÓ DE MÚSICA I ÁNIMA
Logo de l'activitat ALNITAK DUO: FUSIÓ DE MÚSICA I ÁNIMA

Dissabte 3 de 19 a 20 h

3 de desembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

ALNITAK DUO és un projecte de música global fusió. Està integrat per Laura del Pozo i Pablo García, dos artistes madrilenys que conflueixen a Barcelona i creen aquest duet a partir del seu interès per fer música que arribi a l'ànima.

La Laura (viola i cant) i Pablo (contrabaix i baix elèctric) s'han format a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i tenen influències de diversos estils musicals, des de la música clàssica al jazz, passant pel funk, el rock , el blues i la música cèltica. A causa de la seva curiositat i en adonar-se de com n'és d'enriquidor, comencen a tocar junts per diversió i a tenir llargues converses sobre música.

Des que van formar el projecte a l’any 2021, han tocat a diversos escenaris i esdeveniments de Barcelona i Madrid, a més d'haver realitzat col·laboracions amb altres artistes.

Actualment estan composant temes propis amb un estil únic i particular, i per complementar el seu repertori, fan versions de diversos temes de diferents estils que van des del jazz, soul, funk o pop a la música cèltica i clàssica, sense perdre el seu estil propi . Tot plegat fa que Alnitak ofereixi una experiència auditiva veritablement única.

En aquest concert Alnitak Dúo proposa un viatge únic per les sendes de la música: ens farà vibrar al ritme de diferents músiques del món unides pel seu particular estil amb la finalitat d'emocionar-nos i contagiar-nos d'energia, a més de transportar-nos a llocs onírics encara per descobrir.

Tot això acompanyat d'aquest toc especial ple de complicitat que caracteritza a aquest duet i amb una missió molt important: transmetre al públic tot allò que ells senten amb la música i fer-los gaudir de manera íntima, propera i personal.

DISSABTE 3 DE DESEMBRE

A les 19.00 h

A càrrec de Laura del Pozo (viola i veu) i Pablo García (contrabaix i baix elèctric)

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Taquilla inversa: al final de l’actuació cada persona aporta en una urna aquella quantitat que creu que es mereix l’espectacle.

Preu: Gratuït

Dissabte
03/12/2022
Novetat!!
ANNA BARRUFET EN CONCERT
Logo de l'activitat ANNA BARRUFET EN CONCERT

Divendres 18 de 19:30 a 20:30 h

18 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Anna Barrufet busca una complicitat honesta amb el públic a través de melodies i lletres intimistes per allunyar-se de la mentalitat comercial, capitalista i patriarcal, i posar al centre les emocions i les cures. A través de la música de cantautora amb barreges de folk i pop, reivindica la importància de donar veu a la música de petit format per buscar aquesta connexió humana que estem perdent.

DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE

A les 19.30 h

A càrrec d’Anna Barrufet (guitarra i veu)

Instagram: @annatb10 Twitter: @barrufet_anna

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Taquilla inversa: al final de l’actuació cada persona aporta en una urna aquella quantitat que creu que es mereix l’espectacle.

Si cal interpretació de llengua de signes es pot sol·licitar a direccio_candeu@lleuresport.cat amb un mínim de 5 dies laborables d’antelació.

Si es requereix un seient reservat, cal sol·licitar-lo amb un mínim de 5 dies laborables d’antelació a direccio_candeu@lleuresport.cat i indicar el nom i els cognoms de la persona sol·licitant. El dia de l’espectacle cal mostrar la targeta acreditativa de la discapacitat per certificar la necessitat del seient reservat i confirmar la reserva.

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Preu: Gratuït

Divendres
18/11/2022
D'ARA I D'AQUÍ: MÚSICA DE COMPOSITORS AMICS PER A PIANO
Logo de l'activitat D'ARA I D'AQUÍ: MÚSICA DE COMPOSITORS AMICS PER A PIANO

Dissabte 22 de 19 a 20 h

22 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Pianista, organista i químic. Obtingué el títol de Professor de Piano al Conservatori del Liceu. Josep realitza i promou recitals de piano sol, orgue i amb diferents formacions vocals i instrumentals. A Can Deu va actuar el passat mes de novembre acompanyant a la soprano Anna López-Castells en el concert “L’etern femení”. Com a compositor, ha escrit diverses obres, principalment per a piano i orgue. Aquesta és una proposta única i arriscada per a piano sol: música pròpia, estrenes, compositors amics, obres recuperades de l’oblit, ... Escoltareu obres molt diverses: de romàntiques a obsessives, d’avantguardistes a nostàlgiques, temes coneguts... totes elles prou interessants i gens habituals. Música absolutament personal i vinculada a l’intèrpret, per a que la conegueu i en gaudiu.

DISSABTE 22 D’ OCTUBRE

A les 19.00 h

A càrrec de Josep Lluís Viladot

www.jlviladotpiano.wordpress.com

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Taquilla inversa: al final de l’actuació cada persona aporta en una urna aquella quantitat que creu que es mereix l’espectacle.

Preu: Gratuït

Dissabte
22/10/2022
Divinas y encontradas
Logo de l'activitat Divinas y encontradas

Dimecres de 19:00 a 20:30

16 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Las Opinólogas

Flamenc i jazz en clau d'humor i feminista! Així és Divinas y encontrades, el primer espectacle de Las Opinólogas, quatre artistes, dones millennials però arrelades en la cultura folklòrica, que mesclen disciplines com el teatre, el ball i el monòleg d'humor.

Aquest és un xou subversiu, ple de cançons originals amb temàtiques relacionades amb l'experiència personal de les quatre intèrprets. Un repertori tan eclèctic com el seus bagatges musicals. Fusionant flamenc, hip hop, jazz, neo soul, reggaeton i trap, aquestes artistes generen un espai d'interacció amb el públic i un gran ventall emocional que acaba per convertir-se en una catarsi per a tots els presents.

Preu: Gratuït

Dimecres
16/11/2022
  Anterior123Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud