Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE DE JAZZ )

Novetat!!
DIJOUS JAZZ: VÍCTOR OLLER TRIO
Logo de l'activitat DIJOUS JAZZ: VÍCTOR OLLER TRIO

Dijous 19.30 a 20.30 h

9 de febrer de 2023

Espai: SALA D'ACTES

El Víctor Oller ens presenta un repertori trio basat en música original i arrodonit amb alguna incorporació dels seus referents musicals. La Carla Gonzàlez al contrabaix i el Jordi Pallarés a la bateria completen la formació amb aportacions úniques. Exponents variats com Carla Bley, Nina Simone, Oscar Peterson o Brad Mehldau conformen la inspiració que convida el pianista i compositor a escriure i interpretar la seva música. De tarannà íntim i introspectiu, tant les composicions com els arranjaments ens ofereixen un estil fresc i modern de textures, ambients i girs inesperats, però sense oblidar les arrels i amb influències del clàssic i el gospel.

Víctor Oller, piano / Carla Gonzàlez, contrabaix / Jordi Pallarés, bateria

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
09/02/2023
Novetat!!
LES PIANISTES OBLIDADES
Logo de l'activitat LES PIANISTES OBLIDADES

Divendres 19.00 a 20.00 h

24 de febrer de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Quantes pianistes de jazz coneixes? Segurament no te’n venen gaires al cap. La realitat és que hi ha tantes músiques de jazz que hi podríem dedicar tallers i cicles sencers i no ens les acabaríem, però, com en tants altres àmbits, no apareixen als llibres d’història i no formen part de l’imaginari col·lectiu musical. En aquesta conferència-concert parlarem de grans referents del piano de jazz, com ara Nina Simone, Mary Lou Williams o Carla Bley, i escoltarem algunes de les seves obres més importants.

Preu: Gratuït

Divendres
24/02/2023
Novetat!!
MARÍA ESTEBAN TRIO Presenten “Happy Days Are Here Again”
Logo de l'activitat MARÍA ESTEBAN TRIO Presenten “Happy Days Are Here Again”

DIjous 19.30 a 20.30 h

2 de març de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Projecte de jazz format per María Esteban (veu), Rai Paz (guitarra) i David Muñoz (contrabaix). Les seves arrels estan emmarcades dins del jazz tradicional amb una forta influència de grans vocalistes com Frank Sinatra, Sara Vaughan, Bing Crosby, Doris Day i June Christy, entre d’altres. El projecte sorgeix de la idea concreta de recrear el jazz de principis i mitjans del segle XX. Amb aquest objectiu comú, comencen a donar forma a l’estil particular que avui caracteritza Maria Esteban Trio; un estil que pretén respectar al màxim l’estètica i el so dels orígens del jazz tradicional i el swing.

María Esteban, veu / David Muñoz, contrabaix / Rai Paz, guitarra

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
02/03/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud