Logo del centre cívic
Novetat!!
CICLE DIJOUS JAZZ: SWEET MARTA & THE BLUES SHAKERS CADIRES SENSE NUMERAR
Logo de l'activitat CICLE DIJOUS JAZZ: SWEET MARTA & THE BLUES SHAKERS CADIRES SENSE NUMERAR

Dijous de 20.30 a 21.30 h

25 de juliol de 2024

Espai: JARDÍ

Sweet Marta & The Blues Shakers està format per Sweet Marta a la veu i a l’harmònica, com a única representant femenina d’aquest instrument a tot l’Estat espanyol, i provoca que l’artista ocupi un lloc ben destacat a l’àmbit del blues estatal i internacional. L’altre component és The Blues Shakers, d’àmplia trajectòria musical cadascun d’ells.

Aquesta formació amb onze anys de vida i tres àlbums, Come Love, Hoodoo Girl Blues i Hard Times, segueix participant en molts festivals de blues, tant a Espanya com a França, i demostra un gran domini del llenguatge i autenticitat a l’hora de transmetre’l. Ens ensenya que les arrels del blues segueixen ben vives interpretant cançons de grans referents de l’estil i actualment també afegint temes propis al seu repertori.


Sweet Marta: veu i harmònica / Johnny Bigstone: guitarra / Little Jordi: baix / Homero Tolosa: bateria

Informació adicional:

- Les entrades de les taules i de les cadires sense numerar tenen el mateix preu

- En cas que no funcioni l'enllaç de sota, es pot comprar les entrades des del menú principal de la pàgina web (inscripcions a taller i activitats - espectacles i conferències - cicle de jazz)

- Per poder escollir taula, podeu consultar el mapa a la pàgina inicial de la pàgina web (NORMATIVA I MAPA CICLE DIJOUS JAZZ AL JARDÍ)

A LA CAFETERIA TENEN OFERTES ESPECIALS PER ALS CONCERTS DE JAZZ. QUAN HAGI COMPRAT LES TEVES ENTRADES, POTS ACOSTAR-TE A LA BARRA DE LA CAFETERIA PER RESERVAR EL TEU COMBINAT I EVITAR ESPERES DURANT EL CONCERT.


Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
25/07/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes dels tallers, pots fer la inscripció presencial i en línia però cal que presentis la documentació presencialment al centre. 

Pels concerts de jazz, si ets menor de 35 anys, pots beneficiar-te de la tarifa reduïda comprant l'entrada presencialment al centre presentant el DNI. 

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud