Logo del centre cívic
Novetat!!
LES MIL EXPRESSIONS DE LA SEXUALITAT
Logo de l'activitat LES MIL EXPRESSIONS DE LA SEXUALITAT

Dimecres de 19 a 20h

3 de juliol de 2024

Espai: SALA D'ACTES

Sigmund Freud va posar la sexualitat i les seves complexitats com un dels factors fonamentals de la vida de dones i homes. Però, per al creador de la psicoanàlisi, aquest concepte no es limitava solament a les relacions eròtiques, sinó que englobava molts més registres, aparentment molt allunyats d’allò que d’inici podríem sospitar. En aquest sentit, investigarem la distinció, fonamental, entre sexe i sexualitat en psicoanàlisi, i aprofundirem en com la nostra libido (és a dir, la nostra energia sexual) s’expressa en les múltiples manifestacions humanes: en les amistats, en les relacions laborals, en les plasmacions artístiques...

DIMECRES, 3 DE JULIOL

A les 19.00 h

A càrrec de Laura Blanco (psicoterapeuta i psicòloga) i Carlos Carbonell (psicoanalista)

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Preu: Gratuït

Dimecres
03/07/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes dels tallers, pots fer la inscripció presencial i en línia però cal que presentis la documentació presencialment al centre. 

Pels concerts de jazz, si ets menor de 35 anys, pots beneficiar-te de la tarifa reduïda comprant l'entrada presencialment al centre presentant el DNI. 

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud