Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (POESIA I PRESENTACIÓ DE LLIBRES)

Novetat!!
PRESENTACIÓ LLIBRE: "CAIXES PLENES..., O BUIDES"
Logo de l'activitat PRESENTACIÓ LLIBRE:

Dimarts de 19 a 20h

23 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

T’imagines què hi ha dins de milers de caixes de seguretat en una cambra cuirassada? Objectes de valor sentimental, d’aquells per als quals el cost material no té rellevància; coses simbòliques que ens vinculen a experiències perdurables, joies preuades; pactes segellats amb bona fe que acaben en traïció, darreres voluntats amb desig de venjança, estalvis reunits amb molt d’esforç o manllevats sense miraments... La llista pot ser inesgotable, igual que les raons que ens porten a amagar els nostres secrets i intimitats en llocs blindats, cuirassats, de difícil accés. Els contes de Caixes plenes..., o buides són lleugers, profunds, senzills, complexos, divertits i al mateix temps transcendents, i tot plegat perquè destil·len valors humans i ens parlen de la condició humana. Les històries que travessen aquestes pàgines, són el mirall de la vida mateixa passada pel sedàs de la literatura i que interpel·len el que som, amb una força extraordinària. A càrrec de Núria Vendrell Ventayol

Preu: Gratuït

Dimarts
23/11/2021
Novetat!!
PRESENTACIÓ LLIBRE: "MAMA TENGO ANSIEDAD…. ¡OTRA VEZ!"
Logo de l'activitat PRESENTACIÓ LLIBRE:

Dijous de 19 a 20h

30 de setembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Didi va ser una d'aquelles amigues que sempre volien estar amb mi, i així va ser durant diversos anys de la meva vida. Massa. Allà on jo anava, ella venia amb mi. Al principi m'incomodava molt la seva presència, però a poc a poc vaig anar acostumant a ella i a les seves "visites"; fins que un dia, després de molt treball personal, vaig decidir, per fi, allunyar-me definitivament d'ella. La paraula ansietat sol estar carregada de connotacions negatives: por, angoixa, inestabilitat, tristesa ... Ho sé, perquè jo també ho he viscut; però vaig poder canviar aquest malestar quan jo vaig modificar la meva manera de veure i sentir l'ansietat. El primer pas, potser el més important, va ser deixar de dir la paraula ansietat. Aquest llibre està basat en l'experiència personal de l'autora, qui exposa una manera de mirar l'ansietat des d'un punt de vista diferent a l'habitual: una manera menys dramàtica, més lleugera, i fins i tot divertida, perquè puguis aprendre a relativitzar les teves emocions. Al llibre trobaràs quins són els mecanismes mentals que desencadenen i afavoreixen l'ansietat, així com les tècniques que l'autora ha aplicat durant deu anys i que l'han ajudat a entendre i superar les emocions que ha anat experimentant. A més, l'obra explica com la pràctica de ioga pot ser una gran aliada per enfrontar-se a l'ansietat. Si ella ha pogut amb l'ansietat ... segur que tu també podràs vèncer!?

Preu: Gratuït

Dijous
30/09/2021
Novetat!!
PRESENTACIÓ LLIBRE: LLUNA DE NACRE
Logo de l'activitat PRESENTACIÓ LLIBRE: LLUNA DE NACRE

Dijous de 19 a 20h

14 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Què passa quan la minyona és el testimoni silent dels fets misteriosos que ocorren dins la intimitat d’una saga poderosa? La nissaga del Camprubí és una pròspera i acabalada família dedicada a la fabricació de botons a Barcelona. No obstant això els diners no donen la felicitat. La veu de la Fina ens explicarà els secrets més amagats, i la seva visió dels fets més obscurs que es passegen per la novel·la i dels quals ningú, sinó ella, en sap els detalls. Misteris a l’abric de la por, del poder, l’adulteri, del franquisme, de l’església, la fidelitat malentesa als amos... tot plegat seran com lloses sobreposades que juntament amb el temps contribuiran a enterrar fets inescrutables, si no fos per una criada bocamolla, tafanera i llengua llarga que sembla saber-ho tot. A càrrec de Mònica Soler Ranzani. L'acte serà presentat per Jaume Guillamet catedràtic de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

Preu: Gratuït

Dijous
14/10/2021
Novetat!!
RECITAL CAN DEU POESIA DESEMBRE
Logo de l'activitat RECITAL CAN DEU POESIA DESEMBRE

DIMECRES de 19.30 A 20.30 H

1 de desembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Recitals oberts a la participació de tothom Organitzat per Proartcat

Preu: Gratuït

Dimecres
01/12/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud