Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (POESIA I PRESENTACIÓ DE LLIBRES)

Novetat!!
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "La luna sobre los molinos"
Logo de l'activitat PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

DIMARTS de DE 18 A 19 H

24 de maig de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Coneix l'autora:

Anna Hernández és llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Explica històries socials en els mitjans de comunicació. Va començar a la ràdio. Des del 2014 recorre el país com a reportera de La 1 de Televisió Espanyola, en el programa España Directo. Ha presentat el programa Catalunya sense barreres, primer a Onda Cero i després a Ràdio Estel.

Breu ressenya de l'obra:

Una presó amb més secrets que presos. Assassinats que van més enllà de les víctimes. Una trama literària al servei de la traïció. Sentiments desbocats cap a la destrucció. Tot sota la mirada atònita de la lluna en el cel. Ni els molins de vent podrien donar tantes voltes a la vida al mateix temps. La lluna sobre els molins narra l'encreuament d'històries sinistres.

Preu: Gratuït

Dimarts
24/05/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud