Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE DE JAZZ )

Novetat!!
BIG DANI PÉREZ & ALBERT BELLO QUARTET
Logo de l'activitat BIG DANI PÉREZ & ALBERT BELLO QUARTET

DIJOUS 19.30 A 20.30H

22 de desembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

L’any 1910 neix, a un petit poble de Bélgica, Django Reinhardt, un guitarrista gitano considerat per molts el creador del jazz manouche o gipsy jazz. Dotze anys més tard, l’any 1922, neix a Louisiana el saxofonista afroamericà Illinois Jacquet, potser el primer referent del so Honker. ¿Ens podem imaginar què hauria passat si aquests dos músics haguessin tingut l’oportunitat de compartir escenari? Albert Bello i Big Dani Pérez, dos dels referents d’aquests estils al nostre país, ens proposen endinsar-nos en aquesta aventura amb un repertori que permet barrejar aquestes dues sonoritats. Un quartet a escena, un concert inèdit i una trobada musical arriscada que fascinarà. Big Dani Pérez, saxo / Albert Bello, guitarra solista / Claudi Làzaro, guitarra rítmica / Joan Motera, contrabaix

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
22/12/2022
Novetat!!
DIJOUS JAZZ: MARC FERRER TRIO
Logo de l'activitat DIJOUS JAZZ: MARC FERRER TRIO

DIJOUS DE 19 A 20 H

15 de desembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Un repertori enèrgic de jazz i blues, amb versions de clàssics i temes propis, que rememoren l’essència i l’estil de la millor tradició de piano trio. Referents com Oscar Peterson, Gene Harris o Count Basie il·luminen aquest viatge, passant per ciutats com Chicago, New Orleans o New York. Marc Ferrer: piano / Pep Rius: contrabaix / Olivier Rocque: bateria

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
15/12/2022
Novetat!!
EL SAXO EN EL R&B, R&R, BLUES, SOUL I FUNK

DIMECRES DE 19 A 20 H

22 de desembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Masterclass on aprendrem el llenguatge i efectes que s’usen al so R&B, R&R, blues, soul i funk al saxo, on també coneixerem diversos dels pares com King Curtis, Illinois Jacket, Coleman Hawkins i l’escola dels saxos de Texas, una Escola de la qual han après molts dels saxofonistes actuals. Per a tots els públics en que tant músics com aficionats podran gaudir de l’apassionant so del saxo.

Preu: Gratuït

Dijous
22/12/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud