Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (SETMANA DE L’ERÒTICA )

Novetat!!
GEISHA, L’ART DE LA SEDUCCIÓ
Logo de l'activitat GEISHA, L’ART DE LA SEDUCCIÓ

Dimarts de 20 a 21.30 h

2 de Juliol de 2019

Espai: SALA D'ACTES

A les antigues cases de te dels barris vermells del Japó, les geishes japoneses havien de dominar totes les arts: la música, el ball..., també l’erotisme. Eren creadores de modes i tendències i tenien legions de seguidors enamorats. Coneixerem la seva història i els seus codis ja gairebé desapareguts amb motiu de la Setmana de l’Eròtica.

Preu: Gratuït

Dimarts
02/07/2019
Novetat!!
L’AVENTURA DEL PLAER
Logo de l'activitat L’AVENTURA DEL PLAER

Dimecres de 18.15 a 19.45 h

3 de Juliol de 2019

Espai: Aula per defecte

Cada vegada és més comú sentir a parlar sobre el sòl pelvià, però tenim clar què és aquesta part tan importantdel nostre cos, com exercitar-la i quin paper té en la recerca del plaer? En aquesta sessió intentarem resoldre tots aquests dubtes parlant i practicant exercicis per tonificar la musculatura del sòl pelvià, i n’evitarem, així, el debilitament, i contribuirem d’aquesta manera a la millora de la nostra salut sexual.

Preu: Gratuït

Dimecres
03/07/2019
Novetat!!
PRESENTACIÓ FANZÍN MÈNADES. POESIA, IL·LUSTRACIÓ I FOTOGRAFIA
Logo de l'activitat PRESENTACIÓ FANZÍN MÈNADES. POESIA, IL·LUSTRACIÓ I FOTOGRAFIA

Dimecres de 20 a 21.30 h

3 de Juliol de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Presentació, lectura i debat del primer fanzín feminista elaborat per Häxan Prana, que ha dut a terme tot el procés creatiu (escrits, il·lustracions i fotografies). En la mitologia grega, les mènades són éssers femenins divins estretament relacionats amb el déu Dionís. Les primeres mènades van ser les nimfes que es van encarregar de la criança de Dionís. El fanzín, a través d’una poesia acompanyada per obra gràfica i visual, proposa reflexionar sobre l’estigmatització de la sexualitat femenina i els càstigs que han caigut sobre ella al llarg dels segles. Trobant en la figura de les mènades dionisíaques el model de referència, aquest fanzín té el propòsit de donar visibilitat a les insubmises sabedores que hi ha una història i tradició regides pel que és normatiu.

Preu: Gratuït

Dimecres
03/07/2019
Novetat!!
SORTIDA CULTURAL: BARCELONA ERÒTICA (Dimecres)
Logo de l'activitat SORTIDA CULTURAL: BARCELONA ERÒTICA (Dimecres)

Dimecres de 10.30 a 12 h

3 de Juliol de 2019

Espai: Aula per defecte

Barcelona ha estat durant segles la ciutat de la tolerància sexual que, amb el Paral·lel i Barri Xino com a llocs emblemàtics, ha entès l’erotisme com una manera de viure i guanyar diners. Amb aquest itinerari recordarem cabarets i algunes vedets que van fer història, parlarem de meublés i prostíbuls, de l’arribada del destape i el nudisme a la nostra ciutat, la revolució de la minifaldilla, les primeres botigues de venda de condons, el naixement de la Sala Bagdad i acabarem amb la visita a un sex-shop

Preu: Gratuït

Dimecres
03/07/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud