Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA)

Novetat!!
ICÒNICS
Logo de l'activitat ICÒNICS

Divendres de 19 a 20h

17 de desembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

El Trio op.39 de Salvador Brotons és l'únic trio per a la formació piano, violí i violoncel del compositor català. Compost l'any 1986 als EEUU, es tracta d'una obra concebuda com a un únic moviment, dins del qual trobem contrastos de tempi i de caràcter moltes vegades sobtats. El Trio nº1 op.49 en re menor de Felix Mendelssohn és el primer dels 2 trios del compositor romàntic i una de les seves obres de música de cambra més reconegudes. Està dividit en quatre moviments de caràcter molt diferenciat, que s'equilibren entre ells per donar-li una sensació d'unitat al trio complert. Els temes solen ser introduïts per un instrument, per després ser repetits i transformats pels altres integrants, donant protagonisme a tots tres instruments. Trio Aqua, amb la interpretació del trio de Brotons, volem reivindicar la música contemporània del país, molt sovint oblidada. Tot i això, no podíem deixar de banda un dels grans trios per aquesta formació, com ho és el de Mendelssohn. A CÀRREC DE TRIO AQUA

Preu: Gratuït

Divendres
17/12/2021
Novetat!!
L'ETERN FEMENÍ
Logo de l'activitat L'ETERN FEMENÍ

Dissabte de 19 a 20h

27 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Benvinguts, benvingudes, us convidem a escoltar com ressona aquest vespre l’Etern Femení mitjançant les cançons que hem escollit per a aquest concert. De la Dea a la Pastora, de la Nimfa a la Reina i dels Objectes a les Flors, totes tenen la seva pròpia veu, delicada, única, lliure i agosarada que ens pot commoure i transformar. Deu cançons que comprenen des del s.XVI fins al s.XX, cadascuna d’elles amb una breu introducció poètica. Desitgem que us agradi i que entre tots passem uns bons moments creatius musicals. -A càrrec de: Anna López-Castells Seuba (soprano) i Josep Lluís Viladot (piano) PREU: (TAQUILLA INVERSA) A la taquilla inversa l'espectador és qui decideix, un cop vista l'obra, pagar el que consideri oportú i just. Al final de l’actuació cada persona aporta en una urna aquella quantitat que creu que es mereix l’espectacle.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/11/2021
Novetat!!
STRAVINSKY 50
Logo de l'activitat STRAVINSKY 50

Divendres de 19 a 20h

29 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Concert pianistic amb projecció d'imatges creades ad hoc al voltant de dos ballets d'Igor Stravinsky (La Consagració de la Primavera i Apol.lo) en ocasió del cinquantenari de la mort del compositor. A càrrec de: Carme Just i Carles Puig - piano.

Preu: Gratuït

Divendres
29/10/2021
Trapezista
Logo de l'activitat Trapezista

Divendres de De 19:00 a 20:30

22 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Sandra Bautista

Gronxar-se en un trapezi és buscar l'equilibri entre la por, l'atreviment i l'amor com les úniques energies que mouen la vida en totes les seves dimensions. I això és el que fa la Sandra Bautista, una de les perles del panorama musical català, amb les cançons del seu darrer disc, anomenat Trapezista

Bautista té joventut, talent i una veu dolça i incisiva, i amb el directe del seu nou treball posa el focus a cuidar fins a l'últim detall dels seus temes, que graviten al voltant del pop, el rock, els ritmes llatinoamericans, el swing, el funk o la rumba. Amb un estil vocal que li ha permès fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l'escena actual i mantenint l'accent en el missatge com a cantautora, el que més sorprèn de Trapezista és la producció sonora àmplia i potent que respiren totes les cançons. Tots els temes traspassen les fronteres estilístiques que l'artista havia explorat fins ara. Es podria dir que s'han pervertit els estils, s'han electrificat les notes i s'ha endurit la sonoritat, afrontant nous reptes, per escriure en forma de sonet o estructurar un compàs d'amalgama 11/4, un recurs rítmic gens habitual. Alhora, a Trapezista, cada cançó acaba donant sentit a un treball que vol defensar que partint de la foscor “és quan un pot veure la llum, tot allò que tenim, i gaudir de la vida”.
 

Preu: Gratuït

Divendres
22/10/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud