Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA)

Novetat!!
MAGALÍ SARE & MANEL FORTIÀ
Logo de l'activitat MAGALÍ SARE & MANEL FORTIÀ

Dimecres de 19 a 20 h

11 de novembre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari creant una sonoritat crua i despullada que juntament amb altres elements com el cajón o percussions menors creen una atmosfera càlida per a cada cançó. L’espectacle esdevé un joc constant: l’experimentació i la improvisació lliure sempre hi són presents, cosa que capgira els ritmes i les melodies de les músiques folklòriques Catalanes, de la Península Ibèrica i de Sud Amèrica; també amb composicions pròpies. El repte consisteix a barrejar melodies d'una cultura amb ritmes d'una altra, descobrir tota mena de sonoritats i timbres de la veu i el contrabaix. La interacció mitjançant la improvisació forma part de l’ADN d’aquest conjunt, entra i surt constantment durant la seva singular interpretació que destaca per la seva originalitat i qualitat artística. Magalí Sare nominada a Talent Emergent als premis Alícia del 2019, nominada com a artista revelació als premis ARC. Magalí Sare i Manel Fortià finalistes al concurs Terra Cultura amb la musicació del poema Desplegar-se que estarà al proper disc.

Preu: Gratuït

Dimecres
11/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud