Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA)

Aura
Logo de l'activitat Aura

Divendres de De 19:00 a 20:00

19 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Aura

Sabeu el que és l'aura? S'anomena aura un camp energètic de radiació lluminosa multicolor que envolta les persones o els objectes com un halo i que roman invisible per a la majoria de les persones. L'origen de la paraula és grec i correspon a aer, que vol dir i que es defineix com una irradiació o sensació que emana d'alguna cosa o d'algú, provocant una impressió o sensació que varia i que pot canviar la percepció dels éssers vius que es trobin al seu voltant. 

Monique Makon i Clara Martín es van trobar a Nou Barris i de la conjunció del seu talent va sorgir el projecte musical Aura, un espai lluminós i en canvi constant, com les aures que ens envolten i que ens permeten percebre'ns i relacionar-nos més enllà del contacte físic. Des de l'escenari, Makon i Martin reivindiquen el feminisme com a lluita política i social, defensant l'empoderament i l'alliberament de les dones com a única i possible victòria. Canten per no perdre la veu davant de l'opressió constant que pateixen les dones i alhora són com l'aire fresc, la brisa, que omple tot de calma. 

Amb la Monique Makon a la veu, una de les veus més potents i càlides de Barcelona que vam descobrir gràcies a Cabal Musical (el programa d'artistes emergents del Taller de Músics als barris del Besòs) i la Clara Martín a la guitarra, rumbera i sensible a parts iguals, el seu concert és un recorregut entre les veus femenines més potents i carismàtiques dels últims anys, amb temes de soul i rhythm'n'blues amb la lluita feminista com a fons, i, des de fa poquet, incorporen composicions pròpies. 

Després de tres anys de projecte i molts canvis, Aura és un projecte consolidat que sap el que vol fer i on vol anar. 

Preu: Gratuït

Divendres
19/11/2021
Novetat!!
CANCIONES PARA DESPEGAR
Logo de l'activitat CANCIONES PARA DESPEGAR

Dimarts de 19 a 20h

30 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Cançons amb lletres catàrtiques, reflexives, que ens faran pensar i riure sobre els nostres sentiments més primitius. A càrrec de: Chify Negretti (TAQUILLA INVERSA) A la taquilla inversa l'espectador és qui decideix, un cop vista l'obra, pagar el que consideri oportú i just. Al final de l’actuació cada persona aporta en una urna aquella quantitat que creu que es mereix l’espectacle.

Preu: Gratuït

Dimarts
30/11/2021
Novetat!!
CANÇÓ I ÒPERA ITALIANA
Logo de l'activitat CANÇÓ I ÒPERA ITALIANA

DIVENDRES de 19 A 20 H

8 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

La soprano italiana Romina Krieger i el pianista català Ricardo Estrada delectaran al públic amb un repertori íntegrament dedicat a la música italiana Cançó napolitana, àries de càmera de Bellini, àries d’òpera de Puccini, cançó italiana del famós compositor Tosti.

Preu: Gratuït

Divendres
08/10/2021
Novetat!!
CONCERT: JAZZ & CLÀSSICA
Logo de l'activitat CONCERT: JAZZ & CLÀSSICA

DISSABTE de 19 A 20 H

9 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

”I got rhythm”, un viatge en blanc i negre a través de les tecles del piano i els colors de la veu humana de l’Amèrica de l’inici de segle. El ritme, el sabor profund però vibrant de les composicions genials dels artistes que han cambiat el rumb de la música i la cultura clàssica. L’amor romàntic explicat per George Gershwin, la passió entre els carrers de Nova York en les composicions de Leonard Berstein i la irreverència de Cole Porter vénen reinterpretats amb música de la soprano Romina Krieger i el pianista Poyo Moya.

Preu: Gratuït

Dissabte
09/10/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud