Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (AULA D'EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LES CORTS)

Novetat!!
LA FEBRE DE L’OR: MERCURI, DE LA MINA AL PLAT. CONSUM RESPONSABLE, MEDI AMBIENT
Logo de l'activitat LA FEBRE DE L’OR: MERCURI, DE LA MINA AL PLAT. CONSUM RESPONSABLE, MEDI AMBIENT

Dijous de 19 a 20 h

19 de març de 2020

Espai: SALA D'ACTES

La minera artesanal d’or és responsable del quaranta per cent de les emissions de mercuri al planeta. Una pràctica que acostuma a donar-se a l’altra banda del món i té una relació directa amb el nostre consum d’aparells electrònics o de joieria, i genera uns efectes que trobem també, en forma de mercuri contaminant, al peix que mengem habitualment. A partir d’un recorregut que comença a les mines de Moçambic, en aquesta xerrada abordarem les problemàtiques globals a escala social, ambiental i sobre la salut vinculades a aquest tipus de mineria per tal de debatre i reflexionar sobre les alternatives existents en forma de consum crític i responsable. medicusmundi.cat lafiebredeloro.org

Preu: Gratuït

Dijous
19/03/2020
Novetat!!
SOSTENIBILITAT, PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLE EN LA MODA
Logo de l'activitat SOSTENIBILITAT, PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLE EN LA MODA

Dimarts de 19 a 20 h

16 de març de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Compartirem les nostres experiències, reptes i aprenentatges com a ecoemprenedors de sostenibilitat, producció i consum responsable, i respectuós amb el medi ambient, per conscienciar les persones que una moda diferent és possible. Incidint en la sostenibilitat humana, ambiental i econòmica, per crear un món millor entre tots. firiri.com facebook.com/firiri_eu instagram.com/firiri_eu twitter.com/firiri_eu pinterest.es/firiri_eu

Preu: Gratuït

Dilluns
16/03/2020
Novetat!!
THE LAST GUARDIANS
Logo de l'activitat THE LAST GUARDIANS

Dimarts de 18 a 19:30 h

11 de febrer de 2020

Espai: SALA D'ACTES

The Last Guardians és un documental sobre les comunitats indígenes Sàpara i Kichwa de l’Amazònia equatoriana, exposades a les amenaces de les indústries extractives. La pel·lícula il·lustra la seva filosofia i la seva forma de vida, mostrant tot allò que el món pot arribar a perdre si no se’n respecten els drets. Els seus missatges ressonen fort en la nostra era de crisi climàtica i de degradació ambiental, i se sumen a la creixent ona de consciència sobre el gran valor dels coneixements indígenes, en aquest moment històric, per a la comunitat global.

Preu: Gratuït

Dimarts
11/02/2020
    Anterior    1  2  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud