Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (AULA D'EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LES CORTS)

Novetat!!
DOCUMENTAL. FOOD CITY: FEAST OF THE FIVE BOROUGHS
Logo de l'activitat DOCUMENTAL. FOOD CITY: FEAST OF THE FIVE BOROUGHS

DIMARTS de 18 a 19.30 h

10 de desembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

En un passat no molt llunyà, tots els aliments eren locals. De fet, hiperlocals: si no els cultivaves tu mateix o no els trobaves, no menjaves. Avui, els nostres aliments són hiperglobals: siguis on siguis, pots accedir a menjar de qualsevol racó del món. ¿Com seria el retorn a l’hiperlocalisme avui en dia, ara que més de la meitat de la població mundial viu a les ciutats? En Food City: Feast of the Five Boroughs els cineastes Matthew Fleischmann i Lars Fuchs s’esforcen –desafiant-se a si mateixos- per aconseguir servir un menjar de quatre plats per a vuit persones utilitzant només ingredients cultivats o recollits en els cinc comtats de la ciutat de Nova York.

Preu: Gratuït

Dimarts
10/12/2019
Novetat!!
DOCUMENTAL. HONDAR 2050
Logo de l'activitat DOCUMENTAL. HONDAR 2050

DIMARTS de 18 a 19.30 h

15 d'octubre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Al Carles, artista plàstic del País Basc, li agrada practicar surf. Quan surt de l’aigua, acostuma a recollir petits trossets de plàstic i brossa que es troba a la sorra i entre les roques, i se’ls emporta al seu taller. Un dia, s’adona que ha acumulat nombrosos materials, brossa amb històries per explicar, d’edats i procedències diferents, i que, tot i això, tenen alguna cosa comuna: han acabat el seu camí a la mateixa platja. A poc a poc, quasi sense adonar- se’n, el Carles comença un viatge personal de sensibilització sobre el problema de la brossa marina que el portarà a investigar perquè i com els plàstics acaben al mar. Al mateix temps, i per expressar la frustració que aquesta situació li provoca, amb aquesta brossa acumulada comença a crear una sèrie d’obres plàstiques en què l’art es relaciona amb el consum, la globalització i el materialisme de la nostra societat moderna.

Preu: Gratuït

Dimarts
15/10/2019
Novetat!!
DOCUMENTAL. LA BALENA FRANCA
Logo de l'activitat DOCUMENTAL. LA BALENA FRANCA

Dimarts de 18 a 19.30 h

10 de setembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Un himne a la natura. Un poema cinematogràfic. Una immersió sensorial en el cor del mar a la Patagònia, acompanyant la vida de les balenes australs. Concentrant-se en les emocions i en els detalls de la natura per comprendre i sensibilitzar. Per amor al mar.

Preu: Gratuït

Dimarts
10/09/2019
Novetat!!
DOCUMENTAL: USELESS Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Logo de l'activitat DOCUMENTAL: USELESS Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

DIMARTS de 18 a 19.30 h

12 de novembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

El documental UseLess es proposa descobrir perquè els residus d’aliments i roba s’han convertit en un problema social i ambiental molt seriós, i què podem fer-hi. A través dels ulls d’una mare jove islandesa que intenta entendre el problema i canviar els seus costums, veiem una sèrie d’entrevistes a experts, dissenyadors, activistes i productors que aboquen llum sobre aquest tema i ofereixen nombroses solucions a l’audiència: uns petits ajustaments en els nostres hàbits poden generar un gran impacte positiu en el nostre planeta.

Preu: Gratuït

Dimarts
12/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud