Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES: DANSES I TEATRE)

Ana y Serafín: inquilinos de la periferia
Logo de l'activitat Ana y Serafín: inquilinos de la periferia

Dimecres de 19:00 a 20:00

21 de desembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Artista: la Nave Va i Factoria los Sánchez

Què deixem quan emigrem? Què som? Què és la identitat en realitat? Aquestes són algunes de les reflexions presents a Ana y Serafín: inquilinos de la periferia. La experiència vital d'aquesta parella que arriba a Barcelona l'any 1962, fugint d'una Còrdova pobre i miserable; que viu rellogada durant anys en una habitació i compartint cuina, de vegades ni tan sols això; i que finalment, aconsegueix comprar una barraca, al Carmel, sense aigua corrent i la teulada d'uralita. Allà, Ana i Serfín seran feliços amb els seus quatre fills fins a obtenir un pis, l'any 1976, a una ciutat dormitori de la perifèria de Barcelona. 

Es tracta d'una odissea fins al crepuscle d'una vida, deambulant amb el fantasma de la solitud i de la precarietat, en un sistema que els considera al marge i els va diluint la dignitat de la vida que els queda sense mirar-los a la cara.

Preu: Gratuït

Dimecres
21/12/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud