Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES CULTURALS |)

Novetat!!
L’ART DE VISITAR UN JARDÍ: VIL·LA CECÍLIA I VIL·LA AMÈLIA

Dimarts de 10h

3 de març de 2020

Espai: Aula per defecte

Ens endinsem als jardins de les antigues cases senyorials de Sarrià. Aquests espais verds són el resultat d'una agradable fusió entre les espècies originals d'uns antics jardins privats i les plantacions introduïdes quan es van remodelar per fer-los públics. Destaca la gran quantitat d'arbres centenaris que s'hi conserven, com palmeres, plàtans o pins, i també la gran varietat d'arbusts i els grans parterres. Punt de trobada: entrada principal als jardins de Vil·la Cecília. Carrer de Santa Amèlia, s/n (entre el Carrer d’Eduardo Conde i el Carrer del Riu de l’Or). Com arribar-hi? Metro: Maria Cristina (L3); bus: H6, V3, 6, 34, 66, 130 Durada: 2 h. A càrrec de La Fàbrica del Sol Preu: gratuït Cal inscripció prèvia. Places limitades. Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda Observacions: la visita és en clau biodiversitat

Preu: Gratuït

Dimarts
03/03/2020
Novetat!!
SORTIDA.GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES I EL MODERNISME DESCONEGUT

DIMARTS de 10 a 12h

11 de febrer de 2020

Espai: Aula per defecte

Sovint ens fixem nome?s en els palaus i cases modernistes del passeig de Gràcia i voltants, i oblidem que tenim molts tresors arquitectònics repartits per la ciutat. Alguns d’ells a la Gran Via de les Corts Catalanes, un dels carrers més importants de Barcelona. Aquesta ruta comença a la Plaça d’Espanya, on s’explica l’important canvi que va patir la zona durant l’Expo de 1929 i que va suposar el renaixement de Montjui?c com a lloc d’esbarjo pels barcelonins. Es continua més tard en direcció cap a Plaça Universitat i es comenten edificis tan interessants i de gran valor arquitectònic com la Casa Golferichs, la Casa de Lactància o la casa Francesc Farreras. Un passeig ple d’història, façanes, balconades i vitralls que per moltíssima gent són desconeguts.

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Dimarts
11/02/2020
Novetat!!
SORTIDA.MARXA NÒRDICA PELS CAMINS DE COLLSEROLA

DISSABTE de De 10 a 12h

14 de març de 2020

Espai: Aula per defecte

Recorregut de 5 quilòmetres pels camins de Collserola. Totalment pla, amb un únic pendent de 200 metres. Entorn natural molt tranquil, poc tran-sitat i per pista forestal. Punt de trobada: estació de FGC de Baixador de Vallvidrera (Esplanada exterior) Transport: públic. Ferrocarrils de la Generalitat Dificultat: Baixa Durada: 3 h. A càrrec de: Nordic Walking Terapèutic (NWT). Observacions: portar roba còmoda iper capes, protecció pel coll, calçatde canya baixa, aigua i alguna cosa per menjar. Els bastons per caminar estan inclosos. Si alguna persona vol portar els seus propis, no hi ha problema.

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Dissabte
14/03/2020
Novetat!!
SORTIDA.QUADRAT D’OR: DE PASSEIG DE ST. JOAN A PASSEIG DE GRÀCIA

DIMARTS de 10:30 a 12:30h

17 de març de 2020

Espai: Aula per defecte

Quan parlem d’arquitectura modernis-ta acostumem a pensar en el passeig de Gràcia, però només cal desviar-se una mica cap a l’esquerra o la dreta d’aquesta avinguda per veure com la burgesia va anar construint els seus edificis en altres carrers del voltant. Amb aquesta sortida propo-sem conèixer la zona de la dreta de l’Eixample, una zona inclosa en l’anomenat Quadrat d’Or i on trobarem alguns dels edificis i palauets me?s prestigiosos de principis del s. XX.

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Dimarts
17/03/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud