Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES CULTURALS |)

Novetat!!
SORTIDA CULTURAL | 15 LLOCS DEL RAVAL QUE CAL CONÈIXER

Dimarts de 10 a 12 h

12 de maig de 2020

Espai: Aula per defecte

Sabies que al Raval hi ha un munt de punts d’interès històric? Hi has passejat moltes vegades però no saps res de la seva història? Sovint es fa menció d’aquest barri com una zona de conflicte, però si vols endinsar-te amb nosaltres i aprendre totes les coses interessants que amaga, aquest és el moment. Descobrireu antigues fàbriques de la Revolució Industrial, així com també edificis modernistes. Coneixereu quins són els bars més antics de la ciutat, i com a curiositat el lloc on es va inventar el Cacaolat. I no acabarem la sortida sense parlar dels convents, així com d’antics hospitals i orfenats. Una apassionant ruta per conèixer el barri del Raval a fons. Aquesta sortida inclou la visita d’una de les fàbriques de la Revolució Industrial.

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Dimarts
12/05/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud