Logo del centre cívic

Tallers Culturals (FAMILIAR)

Novetat!!
LUMINISCÈNCIA I EXTRACCIÓ D’ADN

Dimarts de 18:00 a 19:00 h

13 de desembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Taller d’extracció d’ADN d’una fruita. Al programa de l’AECC “Ciència per a tots” volem crear vocacions per la ciència i que els més petits aprenguin divertint-se. La primera pràctica consisteix a aïllar l’ADN, a través d’una fruita familiar, en aquest cas utilitzarem un plàtan. Es fa una demostració de la tècnica d’extracció d’ADN d’un aliment i s’explica el mètode científic i en què consisteix cadascun dels passos que es van donant i tot allò que es pot estudiar a partir d’aconseguir l’ADN d’una persona. En el taller de luminciència, mostrarem com alguns éssers vius, com algunes meduses, són capaços d’emetre llum. Utilitzant els mateixos mecanismes que aquests animals, els investigadors poden marcar cèl·lules tumorals. Amb el taller de l’AECC “Ciència per a tots” podem estudiar-les mitjançant tècniques de luminiscència, per així veure-les millor.

Preu: Gratuït

Dimarts
13/12/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud