Tallers Culturals (SORTIDES CULTURALS |)

Novetat!!

EL CALL DE BARCELONA: RUTA PEL PASSAT JUEU MEDIEVAL DE LA CIUTAT

Dimecres de 10 a 12h

10 d'Octubre de 2018

Espai: Aula per defecte

Recorrerem plegats els carrers de l’antic barri jueu i aquells llocs on l’empremta d’aquesta comunitat ha quedat molt marcada, des de l’antic carrer de la Font fins a les làpides hebrees reutilitzades. Coneixerem com eren les relacions entre jueus i cristians medievals, i la seva vida quotidiana fins a la destrucció de la comunitat el 1391. Visitarem també la Casa Adret, al cor del Call de Barcelona, una de les cases habitades més antigues de la ciutat.

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

LA BIENNAL DEL PENSAMENT,CIUTAT OBERTA. DONES I ESPAI

Dimecres de 11 a 13h

24 d'Octubre de 2018

Espai: Aula per defecte

Què ens diu la ciutat sobre les dones d’ara i d’abans? És equitatiu i igualitari l’espai urbà? O reforça les desigualtats entre homes i dones? Passejarem pel barri mirant els carrers, les places i els mercats, entre d’altres, des d’una perspectiva de gènere, per reflexionar sobre la relació entre urbanitat i ciutadania, entre dones i espai públic.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

UN DIA EN LA VIDA DE LA BURGESIA

Dimecres de 10.30 a 12.30h

28 de Novembre de 2018

Espai: Aula per defecte

Els nostres burgesos són els que han fet Barcelona com la coneixem. Sense ells no hi hauria hagut Renaixença, modernisme ni noucentisme. Ni Passeig de Gràcia, ni l’Eixample, ni Tibidabo… Tot seria diferent. Farem un tomb per la seva vida, passant una estona imaginant que som burgesos, per aprendre per quins carrers passejaven, com es divertien, a quines botigues compraven o a on anaven a dinar. Comentarem algunes de les seves cases, com el Palau Güell i els seus escenaris habituals com el Cafè de l’Òpera, Can Culleretes i el Liceu.

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera truca al centre 93-4101007

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat