Tallers Culturals (SORTIDES CULTURALS |)

Novetat!!

1714: ESCENARIS I PROTAGONISTES DE LA GUERRA QUE VA MARCAR PER SEMPRE BARCELONA

Dimecres de 10 a 12.30h

14 de Març de 2018

Espai: Aula per defecte

Explicarem com i per què va començar aquella guerra, visitarem escenaris de la ciutat relacionats amb el setge dels anys 1713 i 1714, com el Convent de Sant Agustí Vell, El Born Centre de Cultura i Memòria o el Fossar de les Moreres, institucions implicades i els personatges principals. La derrota de la ciutat va portar una sèrie de conseqüències i una nova forma de vida entre muralles que també repassarem. Punt de trobada: sota l’Arc del Triomf

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

PLAÇA CATALUNYA. ORIGEN, ESCULTURES I HISTÒRIA DELS EDIFICIS QUE L'ENVOLTEN

Dimecres de 10 a 12.30h

7 de Febrer de 2018

Espai: Aula per defecte

La plaça de Catalunya no estava prevista als plans d’Ildefons Cerdà, però va acabar fent-se per pressions populars. Tampoc hi eren tots els edificis que avui veiem al voltant. Saps què hi havia abans? Sabrem com era la plaça quan es va inaugurar, quantes vegades ha canviat d’aspecte, què són les escultures que l’adornen i qui les ha fet, i com eren els edificis que es van començar a aixecar a principis del segle XX. Punt de trobada: a la porta del Banc d'espanya. (Portal de l'Àngel)

Preu: 9,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat