Logo del centre cívic
Adeu, Jane!
Logo de l'activitat Adeu, Jane!

Dijous 19:00 a 20:15

22 de febrer de 2024

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Binomi

La Mariona travessa un dels moments més importants de la seva curta vida: amb només 17 anys, ha de passar per l'extirpació del seu pit malalt.

Durant la ressonància magnètica prèvia a l'operació, entrarem dins el seu imaginari, on ella, i dos estranys alter ego, la Mar i l'Ona, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors, les seves il·lusions i com visualitza l'impacte que tindrà aquest fet en la seva vida.

A l'escenari tres actrius, la Laura Dorca, la Clara Moraleda i la Joana Roselló, ens explicaran aquesta història basada en una de real —i inspirada en tantes altres—, perquè quan era adolescent la Clara Moraleda va haver d'acomiadar-se d'un dels seus pits: “En aquell moment, el meu complex més gran era aquest pit. La meva relació amb ell no era gens sana. M'avergonyia. No l'ensenyava a ningú. No en parlava a ningú. Era el meu secret més gran”, escriu l'actriu i dramaturga, codirectora de l'obra amb Juanjo Marín.

Adeu, Jane! és un homenatge als nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços. I és teatre obert a la reflexió: sobre els perills de la pressió estètica i sobre la importància de l'acceptació i l'estima pròpies.

L'obra es va representar a El Maldà el novembre del 2022 i ha guanyat els premis Xarxa Alcover i Millor Espectacle per a Joves de la Mostra Igualada.

Un tema que podria ser fosc i depriment, es presenta en forma d'espectacle alegre, vitalista, emotiu i ple de creativitat [...] En la lluita contra la concepció avorrida del teatre, propostes com aquesta hi fan molt, especialment cap a la gent jove. Amb tot, la peça pot agradar a totes les edats: “És un homenatge valent i honest al cos, a la diferència i a l'amor cap a totes les singularitats que formen part de nosaltres”, Alba Cuenca a Recomana.cat

Espectacle per a més de 12 anys.


NORMATIVA PER ASSISTIR A LES ACTIVITATS DEL BARCELONA DISTRICTE CULTURAL
-Les persones que arribin més tard de les 19h perdran la plaça i no podran entrar a l’activitat.

-Un cop comenci l’activitat, les portes es tancaran i no es podrà entrar a la sala d’actes.

-Si queden places lliures minuts abans d’iniciar l’activitat, es donaran a les persones que estiguin apuntades en llista d’espera que hagin vingut presencialment el dia de l’espectacle. Se seguirà l’ordre de la llista d’espera del programa d’inscripcions i no per l’ordre d’arribada. 

Preu: Gratuït

Dijous
22/02/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud