Logo del centre cívic
Nekro i flors
Logo de l'activitat Nekro i flors

Divendres 19:00 a 19:50

15 de desembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Artista: Ölivia Musyk

Desprès dels seus projectes Antich Ventura i Clamare, el duet Ölivia Musyk tanquen una trilogia entorn la pèrdua, el dol i les formes d'expressar-ho amb Nekro i Flors, un espectacle basat en la sonoritat i la paraula, on el piano i el violí d'Isabel Archs i la veu de Clàudia Balletbó, les dues components del grup, articulen l'escena.

Amb Nekro i Flors es tanca un tríptic conceptual sobre un tema tabú a la nostra societat com és el de la mort i el seu dol perquè, tal i com explica el duet, “la mort fa por i com a conseqüència és tractada com un espai aliè i llunyà a la vida. Per això ens agrada pensar que oferir un espai on es pugui donar importància i visibilitat a aquesta etapa, des d'una òptica lluminosa i fresca, pot ajudar a experimentar els processos de deixar anar d'una forma més lleugera. Si més no, durant els concerts es genera una experiència sobre el dol inevitablement col·lectiva” (Ölivia Musyk a la revista Enderrock, 07/06/2022)

En aquesta edició tenim ocasió de gaudir al complet de tot el tríptic sonor, un viatge de paraules musicades i composicions experimentsals situades entre el clàssic i el mainstream íntim.

Preu: Gratuït

Divendres
15/12/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud