Logo del centre cívic
Novetat!!
ALY ALMA PRESENTA “MERRY DIVAS”
Logo de l'activitat ALY ALMA PRESENTA “MERRY DIVAS”

Dijous de 19.30 a 20.30 h

4 de gener de 2024

Espai: SALA D'ACTES

Aquest Nadal deixa’t seduir per la màgia de Merry Divas; grans peces del jazz i temes emblemàtics que evoquen Nadal reinterpretats amb una posada en escena a l’estil de les grans dives del jazz. Merry Divas és la nova proposta de música en viu d’Aly Alma Music, un xou ple de vida, colors i bones vibracions; un repertori selecte i elaborat amb molt bon gust en clau de jazz i swing. Amb una banda base de luxe formada pel mestre Jordi Gaig al piano, Marc García al contrabaix i Alicia Losada a la veu. 


Jordi Gaig: piano / Marc García: contrabaix / Alícia Losada: veu 


Com activitat complementària en aquest concert l’Alicia Losada oferirà una breu xerrada introductòria al concert.

Si es requereix un seient reservat, cal sol·licitar-lo amb una antelació mínima de cinc dies laborables a direccio_candeu@lleuresport.cat i indicar el nom i els cognoms de la persona sol·licitant. El dia de l’espectacle cal mostrar la targeta acreditativa de la discapacitat per certificar la necessitat del seient reservat i confirmar la reserva.


Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
04/01/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud