Logo del centre cívic
Novetat!!
DES-CONCERT
Logo de l'activitat DES-CONCERT

Dissabte de 19 a 20h

2 de desembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

DISSABTE, 2 DE DESEMBRE

A les 19.00 h

A càrrec de Trastero de las Artes associació cultural.

Instagram: @trasterodelasartes

Cal inscripció prèvia.Places limitades. 

Músics, actors, actrius i ballarins s’uneixen en una experiència de creació col·lectiva. Ens conviden a gaudir d’una vivència artística en què els límits de la imaginació no troben fronteres. Un joc escènic que es desenvolupa entre el clown, la dansa, la música i la poesia. Es tracta d’una proposta artística del grup d’arts escèniques del programa “Temps per a tu” de l’institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). Aquesta activitat és en commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Si es requereix un seient reservat, cal sol·licitar-lo amb una antelació mínima de cinc dies laborables a direccio_candeu@lleuresport.cat i indicar el nom i els cognoms de la persona sol·licitant. El dia de l’espectacle cal mostrar la targeta acreditativa de la discapacitat per certificar la necessitat del seient reservat i confirmar la reserva.

Preu: Gratuït

Dissabte
02/12/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud