Logo del centre cívic
Novetat!!
ROLS DE GÈNERE I TEORIA QUEER A L'OBRA DE RIYOKO IKEDA
Logo de l'activitat ROLS DE GÈNERE I TEORIA QUEER A L'OBRA DE RIYOKO IKEDA

Dimarts de 19 a 20h

16 de maig de 2023

Espai: SALA D'ACTES

DIMARTS, 16 DE MAIG

A les 19.00 h

A càrrec de Valeria Pedrosa

Instagram: @luznocturna.arte

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Durant la dècada de 1970, l'obra d'Ikeda (La Rosa de Versalles, Claudine...) ja plantejava el qüestionament dels rols socialment establerts en un context rigorosament patriarcal com era el Japó d'aquells temps. A través de personatges empoderats o estranys en el seu món, Riyoko Ikeda visibilitza la tristor, els somnis i anhels d'aquells marginats o socialment desprestigiats. En aquesta xerrada reflexionarem i donarem a conèixer dues obres emblemàtiques d'aquesta autora, la biografia de la qual és també un exemple de caminar a contracorrent. Activitat pel Dia Internacional en contra de la LGTBIfòbia.

Accessible a persones amb mobilitat reduïda.

Si es requereix un seient reservat, cal sol·licitar-lo amb un mínim de cinc dies laborables d’antelació a: direccio_candeu@lleuresport.cat i indicar el nom i els cognoms de la persona sol·li­citant. El dia de l’espectacle cal mostrar la targeta acreditativa de la discapacitat per certificar la ne­cessitat del seient reservat i confirmar la reserva.

Preu: Gratuït

Dimarts
16/05/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud