Logo del centre cívic
Novetat!!
COL·LOQUI POST FUNCIÓ “¿Qué hago con el aspirante?”
Logo de l'activitat COL·LOQUI POST FUNCIÓ “¿Qué hago con el aspirante?”

Divendres de 19.30 a 20h

27 de gener de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Col·loqui post funció en què l'autor parlarà sobre el procés d'escriptura del text: personatges, trama, diàlegs, projecció d'escenes, etc. I sobre els assajos: el llenguatge corporal, tècnica de veu, intenció de les frases del diàleg segons els desitjos del personatge, la importància dels detalls, com una mirada, un somriure en escena. Aquest col·loqui és una activitat complementària a l’espectacle “La entrevista” del mateix dia.

Si es requereix un seient reservat, cal sol·licitar-lo  amb un mínim de 5 dies laborables d’antelació a direccio_candeu@lleuresport.cat i indicar el nom i els cognoms de la persona sol·licitant. El dia de l’espectacle cal mostrar la targeta acreditativa de la discapacitat per certificar la necessitat del seient reservat i confirmar la reserva.

A càrrec de Companyia “La Fila Loca”

Cal inscripció prèvia. Places limitades

Preu: Gratuït

Divendres
27/01/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud