Logo del centre cívic
Novetat!!
¿Qué hago con el aspirante?
Logo de l'activitat ¿Qué hago con el aspirante?

Divendres de 19 a 19.30h

27 de gener de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Alberto arriba tard a la seva transcendental entrevista de feina. Silvia, la seleccionadora, vol acabar com més aviat millor i no està per a ximpleries. Ell s'interessa per ella però… Només per rebre el vistiplau o per alguna cosa més? Alberto és avaluat únicament com a professional? Cadascú inicia la seva particular estratègia de manipulació i seducció per aconseguir el que vol, o el que creu que vol…

Si es requereix un seient reservat, cal sol·licitar-lo  amb un mínim de 5 dies laborables d’antelació a direccio_candeu@lleuresport.cat i indicar el nom i els cognoms de la persona sol·licitant. El dia de l’espectacle cal mostrar la targeta acreditativa de la discapacitat per certificar la necessitat del seient reservat i confirmar la reserva.

A càrrec de Companyia La fila loca

Cal inscripció prèvia. Places limitades.Preu: 4,50 € (IVA inclòs)

Divendres
27/01/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud