Logo del centre cívic
Novetat!!
DIJOUS JAZZ: EDU INTROCASO & THE TRUE-TONES
Logo de l'activitat DIJOUS JAZZ: EDU INTROCASO & THE TRUE-TONES

DIJOUS DE 19.30 A 20.30 H

24 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Liderada per Eduardo Introcaso, saxofonista i compositor, d’àmplia trajectòria al terreny del blues. Va integrar durant 20 anys la popular banda argentina “La Mississippi Blues Band”, sent un dels seus més prolífics compositors. Radicat a Barcelona des del 2018, ha treballat amb Chino & The Big Bet, Sax Attack, Poyo Moya Trio, Tota Blues, Carla Sunday, entre altres artistes de l’escena del blues de la ciutat. Cristian Poyo Moya és un dels millors pianistes de boogie i blues. Lidera el seu propi trio i toca assíduament amb Tota Blues Band, Chino Swingslide, The Big Bet, entre d’altres incomptables artistes del gènere. Fede Salgado, contrabaixista argentí amb una llarga experiència al seu país natal, que no para de tocar des de la seva arribada a Barcelona. Integra Xinès & The Big Bet, Sax Attack, i obre les Jams del Harlem Jazz Club. Enregistren el seu primer disc al març de 2021 titulat: Let me go home whiskey amb la participació com a convidats de Joni Herrero (A Contra Blues) i Ricardo Tapia (La Mississippi)

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
24/11/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud