Logo del centre cívic
Novetat!!
DIJOUS JAZZ AMB SERGI SIRVENT TRIO
Logo de l'activitat DIJOUS JAZZ AMB SERGI SIRVENT TRIO

DIJOUS DE 19.30 A 20.30 H

20 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Aquest prolífic pianista i compositor català que es mou en els més diversos i heterogenis projectes, ens presenta la seva versió més jazzística acompanyat de dos mestres que són referents de l´escena musical del país. Amb ells va formar aquest trio arran d´un concert a la sala Jamboree de Barcelona el 2007 amb el saxofonista americà Charles Davis. Després d´enregistrar en directe al Jamboree (“Live at Jamboree” / 2011) enregistren un segon disc - aquest cop en un estudi - sota el títol “Stairway to the Stars” que veurà la llum aquest 2022 i que serà publicat pel prestigiós segell Fresh Sound Records. Aquest meravellós nou àlbum inclou una sèrie de standards icònics del jazz com ara “You’ve Changed” , “Secret Love” o “Taking a Chance on Love”, per anomenar-ne alguns. Aquesta és la proposta que en porta el trio de Sergi Sirvent, una nit màgica garantida, amb comunicació, interacció, improvisació i molta, molta música. Sergi Sirvent, piano / Horacio Fumero, contrabaix / David Xirgu, bateria https://www.freshsoundrecords.com/sergi-sirvent-albums/5940-trio-live-at-jamboree.html (disc físic) https://selffishmarket.bandcamp.com/album/live-at-jamboree https://selffishmarket.bandcamp.com/album/sergi-sirvent-trio-live-at-jimmy-glass

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Dijous
20/10/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.


Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud