Logo del centre cívic
Novetat!!
MÚSIQUES FOLKLÒRIQUES I BEETHOVEN
Logo de l'activitat MÚSIQUES FOLKLÒRIQUES I BEETHOVEN

Divendres de 18.30 a 19.30h

18 de març de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Rodellas & Lanzetta Duo està format per dos joves músics que congenien en tocar junts d’ ençà que estudiaven al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Posteriorment, al Conservatori Superior de Música del Liceu van aprofundir en nombroses obres de les principals èpoques i estils. Han participat en diversos cicles de concerts i concursos, com el cicle 50’ Joves del CMMB o el Concurs Internacional de Cambra Romànica d’Andorra. La primera meitat del concert jugarà amb els ritmes de la dansa, des del marcat caràcter folklòric d’aires romanesos i hongaresos fins a la obstinació de la revolucionària Petruixka. La segona meitat ens endinsa al món del geni de Bonn, primerament amb la famosa i expressiva romança. A continuació, una de les sonates beethovenianes més lleugeres i ballarines, de caràcter despreocupat i aires de ländler (música popular pastoral), més evident al tercer moviment. DIVENDRES 28 DE GENER A les 20 h A càrrec de Jardiel Rodellas (violí) i Pau Lanzetta (piano) Cal inscripció prèvia. Places limitades. Taquilla inversa: al final de l’actuació cada persona aporta en una urna aquella quantitat que creu que es mereix l’espectacle

Preu: Gratuït

Divendres
18/03/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud