Logo del centre cívic
Novetat!!
L'ETERN FEMENÍ
Logo de l'activitat L'ETERN FEMENÍ

Dissabte de 19 a 20h

27 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Benvinguts, benvingudes, us convidem a escoltar com ressona aquest vespre l’Etern Femení mitjançant les cançons que hem escollit per a aquest concert. De la Dea a la Pastora, de la Nimfa a la Reina i dels Objectes a les Flors, totes tenen la seva pròpia veu, delicada, única, lliure i agosarada que ens pot commoure i transformar. Deu cançons que comprenen des del s.XVI fins al s.XX, cadascuna d’elles amb una breu introducció poètica. Desitgem que us agradi i que entre tots passem uns bons moments creatius musicals. -A càrrec de: Anna López-Castells Seuba (soprano) i Josep Lluís Viladot (piano) PREU: (TAQUILLA INVERSA) A la taquilla inversa l'espectador és qui decideix, un cop vista l'obra, pagar el que consideri oportú i just. Al final de l’actuació cada persona aporta en una urna aquella quantitat que creu que es mereix l’espectacle.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud