Logo del centre cívic
Novetat!!
PRESENTACIÓ LLIBRE: "MAMA TENGO ANSIEDAD…. ¡OTRA VEZ!"
Logo de l'activitat PRESENTACIÓ LLIBRE:

Dijous de 19 a 20h

30 de setembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Didi va ser una d'aquelles amigues que sempre volien estar amb mi, i així va ser durant diversos anys de la meva vida. Massa. Allà on jo anava, ella venia amb mi. Al principi m'incomodava molt la seva presència, però a poc a poc vaig anar acostumant a ella i a les seves "visites"; fins que un dia, després de molt treball personal, vaig decidir, per fi, allunyar-me definitivament d'ella. La paraula ansietat sol estar carregada de connotacions negatives: por, angoixa, inestabilitat, tristesa ... Ho sé, perquè jo també ho he viscut; però vaig poder canviar aquest malestar quan jo vaig modificar la meva manera de veure i sentir l'ansietat. El primer pas, potser el més important, va ser deixar de dir la paraula ansietat. Aquest llibre està basat en l'experiència personal de l'autora, qui exposa una manera de mirar l'ansietat des d'un punt de vista diferent a l'habitual: una manera menys dramàtica, més lleugera, i fins i tot divertida, perquè puguis aprendre a relativitzar les teves emocions. Al llibre trobaràs quins són els mecanismes mentals que desencadenen i afavoreixen l'ansietat, així com les tècniques que l'autora ha aplicat durant deu anys i que l'han ajudat a entendre i superar les emocions que ha anat experimentant. A més, l'obra explica com la pràctica de ioga pot ser una gran aliada per enfrontar-se a l'ansietat. Si ella ha pogut amb l'ansietat ... segur que tu també podràs vèncer!?

Preu: Gratuït

Dijous
30/09/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud