Logo del centre cívic
Novetat!!
Presentació llibre: ALLÒ QUE ET VAIG DIR UNA VEGADA
Logo de l'activitat Presentació llibre: ALLÒ QUE ET VAIG DIR UNA VEGADA

Dijous de 19 a 20h

4 de març de 2021

Espai: SALA D'ACTES

La present obra és una selecció de poemes de joventut i maduresa escrits durant els darrers 20 anys. Una expressió poètica des del punt de vista femení de sentiments, passions, reflexions i moments de vida. L’autora ha destacat sempre per la seva gran capacitat creativa. De fet, qualsevol cosa es pot transformar en una altra quan passa pel filtre de la seva imaginació. Com diu la creadora, “en un món on sembla que tot està inventat i que res ens impacta, les petites espurnes d’imaginació i màgia que ens aporten els contes, els records, els somnis, l’espontaneïtat o la improvisació són necessàries i alhora insubstituïbles perquè elles ens guien, gairebé a les palpentes, pel camí de la vida, cap allà on volem anar en realitat. Com a mare de 3 fills i amb un marit compositor, he tingut la gran sort de no perdre mai el contacte amb el món paral·lel que envolta la nostra realitat. Un món que ens fan sentir vius i ens fan formar part indispensable del gran Univers increïble que ens envolta.” Núria Serra considera que no només la dansa té un gran poder de transmetre sensacions i sentiments, sinó també la paraula, la música, el teatre i en general les arts estan dotades d’aquesta màgia d’arribar a tots els públics més enllà de qualsevol frontera.

Preu: Gratuït

Dijous
04/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud