Logo del centre cívic
Novetat!!
El Brindis, concert per a Clown i piano
Logo de l'activitat El Brindis, concert per a Clown i piano

Divendres de 19 a 20h

23 d'octubre de 2020

Espai: SALA D'ACTES

El públic es prepara per l’inici d’un concert de música clàssica, però un fet fortuït capgirarà la situació i la imminència del present s’instal·larà a l’escena. La soprano Corina Längstrumen ha patit una gastroenteritis d’última hora i han hagut d’enviar algú per substituir-la. La Clowny Flor interromp el solo de Bach carregada d’emocions que la trasbalsaran fins al punt de canviar el rumb del concert. La història de desamor de la Clowny marcarà el tempo de l’espectacle i el pianista aprendrà que la improvisació i el canvi també poden ser una opció de vida. Es tracta d’un espectacle pensat per a un públic adult que té una durada al voltant d’una hora. Té per objectiu ser un petit divertimento on les emocions es tracten d’una manera senzilla i directa. La tendresa de la Clowny i el seu desordre estructural seran claus per a la transformació del pianista. A partir d’un tema universal, com és el desamor, posem el nostre toc d’humor per proclamar que al final la vida continua malgrat tot i si alguna cosa no ens funciona sempre podem canviar-la !

Preu: Gratuït

Divendres
23/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud