Logo del centre cívic
Novetat!!
DOCUMENTAL. HONDAR 2050
Logo de l'activitat DOCUMENTAL. HONDAR 2050

DIMARTS de 18 a 19.30 h

15 d'octubre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Al Carles, artista plàstic del País Basc, li agrada practicar surf. Quan surt de l’aigua, acostuma a recollir petits trossets de plàstic i brossa que es troba a la sorra i entre les roques, i se’ls emporta al seu taller. Un dia, s’adona que ha acumulat nombrosos materials, brossa amb històries per explicar, d’edats i procedències diferents, i que, tot i això, tenen alguna cosa comuna: han acabat el seu camí a la mateixa platja. A poc a poc, quasi sense adonar- se’n, el Carles comença un viatge personal de sensibilització sobre el problema de la brossa marina que el portarà a investigar perquè i com els plàstics acaben al mar. Al mateix temps, i per expressar la frustració que aquesta situació li provoca, amb aquesta brossa acumulada comença a crear una sèrie d’obres plàstiques en què l’art es relaciona amb el consum, la globalització i el materialisme de la nostra societat moderna.

Preu: Gratuït

Dimarts
15/10/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud