Logo del centre cívic
Novetat!!
EL MEU GOS, LA MASCOTA EN LA FAMÍLIA I EL BARRI
Logo de l'activitat EL MEU GOS, LA MASCOTA EN LA FAMÍLIA I EL BARRI

Dimarts de 19 a 20 h

17 de setembre de 2019

Espai: SALA D'ACTES

Els animals domèstics han deixat de ser un simple animal de companyia per convertir-se en un membre més de la família, el qual rep el mateix amor i afecte que qualsevol altre. Quan s’adquireix un animal de companyia, és important tenir en compte que implica unes responsabilitats i el nostre total compromís per garantir el seu benestar. Hem de ser capaços de decidir quin tipus d’animal domèstic encaixa millor amb la situació familiar o el nostre estil de vida, o si és millor no tenir cap animal a casa. En aquesta xerrada, tractarem qüestions com quins criteris aplicar a l’hora d’escollir un animal domèstic, quines obligacions tenim com a propietaris i propietàries davant la nostra família i la societat, com afecten les nostres emocions al comportament del nostre animal de companyia, així com alguns consells pràctics. vetjsq@gmail.com

Preu: Gratuït

Dimarts
17/09/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de LES reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27 - Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN DEU

Plaça de la Concòrdia, 13
08014 Barcelona
93 410 10 07
candeu@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud